VÍKENDOVÉ
MENU
Víkend 18.4.2025 - 21.4.2025
Předkrm Velikonoční paštika z drůbežích jatýrek s anglickou slaninou a brusinkovou omáčkou, domácí chléb | |
125,- | |
Polévka Hráškový krém s restovanými hráškovými lusky, zakysanou smetanou a pečené máslové krutony | |
85,- | |
Hlavní chod Jehněčí kolínko v úpravě sous-vide se smetanovými listy špenátu a silnou šťávou demi-glace, podávané s opečenými granaille s bylinkami, ředkvičkový salátek s jarní cibulkou | |
445,- | |
Králičí stehno pečené na smetaně se špekovým knedlíkem s mladou kopřivou | 265,- |
Pečená selečí roláda s bramborovou kaší a jarní hlávkový salát se špekem | 265,- |
Moučník Citrónový cheesecake | |
95,- |