VÍKENDOVÉ

MENU

Víkend 18.4.2025 - 21.4.2025

Předkrm
Velikonoční paštika z drůbežích jatýrek s anglickou slaninou a brusinkovou omáčkou, domácí chléb
125,-
Polévka
Hráškový krém s restovanými hráškovými lusky, zakysanou smetanou a pečené máslové krutony
85,-
Hlavní chod
Jehněčí kolínko v úpravě sous-vide se smetanovými listy špenátu a silnou šťávou demi-glace, podávané s opečenými granaille s bylinkami, ředkvičkový salátek s jarní cibulkou
445,-
Králičí stehno pečené na smetaně se špekovým knedlíkem s mladou kopřivou 265,-
Pečená selečí roláda s bramborovou kaší a jarní hlávkový salát se špekem 265,-
Moučník
Citrónový cheesecake
95,-
Přejít nahoru